phone+38 (044) 587 58 33
mail info@vityag1.com.ua
( багатоканальний)
Меню розділу

Популярі послуги

Кліенти

Відгуки

Буде застосована на практиці особлива система, що перешкоджає незаконної міграції в Україні



В Україні була розроблена нова концепція, яка має надати ряд ефективних і комплексних заходів, спрямованих на незаконну міграцію в країну. Дана система - це результат спільних зусиль Міністерства освіти і науки, закордонних та внутрішніх справ, а крім того, соціальної політики зі службами розвідки та безпеки України. Встановлення цієї системи відбулося 29 квітня 2015. Повний комплекс заходів буде застосований на практиці найближчим часом.

Затверджений документ включає в себе правила обміну даними статистики та аналітики між зазначеними раніше розробниками даної концепції, пов'язаних з проблемою нелегальної міграції. Цей обмін інформацією буде проводитися за міжвідомчим каналам. Для цього був сконструйований спеціальний аналітичний центр, який створений на підставі Департаменту, вирішального питання осіб без громадянства, іноземців при ГМС - державну міграційну службу.

Обмін даними статистики та аналітики відбуватиметься в електронному вигляді, через спеціальні високо зашифровані канали, які забезпечують безпеку важливих даних. Встановлений раніше центр аналітики буде здійснювати узагальнення всієї отриманої інформації та надавати прогноз раз в квартал до 25 числа того місяця, який буде слідувати за звітним часовим інтервалом.

Отримані дані в аналітичному центрі і результати дослідження центру строго засекречені, не можуть бути надані третім особам без спеціального на це дозволу.

Дослідження даних дозволить отримати загальну картину з приводу міграції, як легальної, так і незаконною. Раз на рік центр аналітики надаватиме рекомендації, спрямовані на скорочення нелегальної міграції в Україні.

Таким чином, спільно з розробленою системою, потрапити на територію України практично неможливо, якщо не надати спеціальний документ, наприклад візу для іноземців. Всі спеціалізовані відомства об'єднають і направлять свої зусилля на вирішення даної проблеми!