phone+38 (044) 587 58 33
mail info@vityag1.com.ua
( багатоканальний)
Меню розділу

Популярі послуги

Кліенти

Відгуки

Особливості кредитування фізичної особи



Сучасними позиковими фінансовими компаніями здійснюється кредитування юридичних, і фізичних осіб. Під першим і другим випадком мається на увазі надання банку пакету документів, завдяки наявності яких виробляється ідентифікація клієнта-позичальника, одночасно з цим цілком ведеться аналіз його фінансового стану.

У зв'язку з тим, що зростає попит на отримання позик для фізичних осіб, спостерігається активний розвиток ринку кредитних пропозицій для вищевказаної категорії клієнтів. На фінансовому ринку, що не дивно, практично щодня з'являються нові компанії та особи приватного характеру, готові надати гроші у борг. На сьогоднішньому вітчизняному ринку кредитування фізичної особи проводиться діяльність банками; мікро фінансовими організаціями (МФО); ломбардами та приватними особами.

У кожної з кредитних організацій є негативні і позитивні сторони. У банку отримати в борг гроші найважче, але тут найнижчі відсоткові ставки. При необхідності, на інтернет - порталі кредитної організації на позику можна подати заявку. Ломбарди, МФО, приватні особи вважаються більш «дорогими» для позичальників. Хоча зазначені кредитори до своїх клієнтів не так вимогливі, як банківські установи. Через вартості кредиту в таких компаніях отримання позики стає доступним для будь-яких категорій населення країни.

Основною вимогою для позичальників, тобто фізичних осіб, є повна впевненість позикової організації при видачі кредиту фізичній особі в гарантії повернення боргу з нарахованими відсотками притому вчасно. Відповідно, кредиторами надаються в позики грошові кошти тим особам, які переступили поріг повноліття, мають стабільним щомісячним доходом; і мають у приватній власності нерухоме або ж рухоме майно.