phone+38 (044) 587 58 33
mail info@vityag1.com.ua
( багатоканальний)
Меню розділу

Популярі послуги

Кліенти

Відгуки

Як заощадити в кризу



Економічні труднощі - це завжди привід подумати про економію. Можна звинувачувати уряд, державу, але це даремне заняття. Кращий вихід із ситуації - створити сімейний бюджет.

Криза завжди настає несподівано. І якщо він відбився на вашій родині, спробуйте змінити ваші звички в покупках і розвагах.
Коли збираєтеся в магазин, складіть список необхідних продуктів і не купуйте нічого що поза списком. Для більшої ефективності, візьміть обмежену суму грошей поїжте перед виходом.

Багато маркетологи роблять яскраві упаковки з метою збільшення продажів. Однак, це зовсім не означає, що товар дійсно вартий. Пошукайте получше, можливо ви помітите продукт в більш скромній упаковці, який коштує дешевше, але не поступається за смаком і якістю.

Звертайте увагу на товар з жовтими цінниками. Такі продукти продають по знижці, що дуже вигідно в кризовий час. Беріть, дійсно потрібні продукти, а не набирайте зайвої тільки тому, що товари з 25% знижкою.

Запам'ятайте, що ціна - не показник якості. Дешевий товар не означає поганий, а дорогою - не означає якісний.

Просто приклад - крупи. Продукти в яскравій упаковці будуть привабливіше, ніж ті ж самі в непоказною. Однак різниці між ними немає. Дорожчі пройшли спеціальну обробку, але навіть тут програли адже після обробки продукти втрачають корисні властивості. Так навіщо ж даремна їжа організму?

Близько каси продаються різні товари на які ніхто б не звернув увагу. Не купуйте їх ніколи.
Магазини проводять безкоштовні дегустації своєї продукції. Як правило, це дорогі страви, але у вас є шанс їх спробувати, ну пропустіть його.
Перед тим як відправитися в магазин за одягом, знайдіть інформацію про знижки і розпродажі. Не обов'язково йти в бутік, можливо ви зможете знайти річ в звичайному магазині, яка не поступиться за якістю елітною.
Якщо ви вмієте шити на машинці, спробуйте створити ексклюзивну річ своїми руками. Якщо ні, спробуйте як-небудь перетворити звичайну кофту.
Що стосується розваг, тут питання стоїть серйозніше. Відмовтеся від ресторанів, барів та кафе на користь сімейної вечері вдома.

Замість походу в кіно, влаштуєте вечірній перегляд фільму вдома. Можете запросити друзів і провести вечір простору фільмів вдома.
Придбайте приставку, яка містить десятки каналів на різноманітні теми. Ви зможете дивитися улюблені фільми, спектаклі, розвиваючі програми всією сім'єю не виходячи з дому.

Музеї та інші подібні заклади часто влаштовують дні відкритих дверей, які відвідування та екскурсії абсолютно безкоштовні.
Дізнавайтеся про вигідні тарифах для інтернету і мобільного зв'язку, платите вчасно рахунки, що б не залишатися в боргах.

Криза - це не кінець світу, він пройде. А поки, не впадайте у відчай, адже у вас з'явився спосіб щось змінити у вашому житті і чомусь навчити. Криза може відкрити нові можливості, які не завжди видно відразу. При цьому він обов'язково пройде, але це потім, а зараз насолоджуйтеся життям і виймайте вигоду з ситуації.