phone+38 (044) 587 58 33
mail info@vityag1.com.ua
( багатоканальний)
Меню розділу

Популярі послуги

Кліенти

Відгуки

Що таке аутсорсинг



Аутсорсинг - досить поширене поняття на сьогоднішній день. Визначень цьому поняттю є кілька. Але найбільш точне позначає використання сторонніх можливостей для задоволення своїх потреб за певну плату. У діловому розумінні - це отримання від інших підприємств послуг на виконанні різного роду роботи або надання послуг. Послуги аутсорсингу з'явилися разом з розумінням того, що при більш вузької спеціалізації людина більш якісно розбирається в своїй роботі і послуги.

Аутсорсингові компанії у сфері вантажоперевезень з'явилися відносно недавно. Але саме в цій галузі він показав найбільшу ефективність. Серед переваг такої співпраці можна виділити економію грошей і часу, особливо під час кризи. Набагато вигідніше стало мати приходять співробітників в тій сфері, яка не вимагає постійної присутності без оплати відпустки, лікарняного та інших витратних моментів, а також обслуговування автопарку. Другим вигідним моментів є практично повна відсутність відповідальності за відправлений вантаж перед організаціями, що здійснюють контроль. Чималу вигоду являє собою і можливість розширити свій ринок за допомогою аутсорсингових організацій. Досвідчені логісти допомагають молодим фірмам створити сприятливе середовище для транспортування вантажу за кордон. Також можна таким способом мінімізувати кількість посередників для закордонних транспортувань вантажу. Перевізник бере на себе оформлення різного роду документів, дозволів та супроводу машин. Роботу одного посередника набагато простіше тримати під контролем, ніж стежити за всім процесом самостійно.

Проведений експертами аналіз дозволяє зробити висновок, що в найближчому майбутньому третя частина вантажоперевезень буде передана в руки аутсорсингових компаній. Користування такими послугами дає можливість організаціям зібрати свої сили і увагу для оптимізації своєї основної діяльності, не відволікаючись на транспортування вантажу. Зміст власного транспорту іноді не обмежується змістом автомобілів та водіїв. Для обслуговування автопарку іноді потрібно цілий департамент, що в умовах кризи представляє дуже велику статтю витрат. У таких випадках використання сторонніх компаній більш вигідно.