phone+38 (044) 587 58 33
mail info@vityag1.com.ua
( багатоканальний)
Меню розділу

Популярі послуги

Кліенти

Відгуки

Бухгалтер. Плюси і мінуси працівника бухгалтерії



Насправді - бухгалтер, професія залишає відбиток на психіці працівника. Представники цієї професії завжди підозрілі, скурпулезностью, уважні, хитрі і трошки жадібні. Які ж плюси і мінуси є у такої професії ??

1. Постійно потрібні працівники цієї спрямованості. Незважаючи на те, що економістів дуже і дуже багато, підприємства вимагають ще більше бухгалтерів. Це пов'язано відразу з двома особливостями сучасної економіки та будівництва підприємств. Перша - розширення, чим більше розширюється компанія, тим довше її не торкнуться економічні потрясіння, тим ще більше вона зможе розвинутися в подальшому. Друга - криза, це унікальна особливість даної професії, проте в кризові часи потреба в бухгалтерах зростає.

2. Можливість підробітки або взагалі роботи тільки на тимчасовій підставі. Останнє знімає відповідальність з бухгалтерів за "темні справи" підприємця. Подработка ж завжди добре. Звичайно ж для того, щоб надходили подібні запити, потрібно створити і пропозиція. Оформити резюме, мати рекомендації, освіту і досвід.

3. Як це не сумно, але бухгалтерів часто садять, іноді через свідомих маніпуляцій з фінансами, іноді через фатальних помилок. Тому, потрібно мати виняткову чесність і уважність. Перше, до речі, іноді може перешкодити працевлаштування, але що це в порівнянні з 5 роками строго режиму?

4. Молоді фахівці влаштовуються в більше половини випадків, відразу ж після закінчення інституту. Це грандіозний плюс, оскільки багато професії не володіють такою якістю.

5. Цей плюс стосується більше здоров'я, оскільки доведено, що всі люди працюють з цифрами мають більш врівноважену психіку, хорошу пам'ять і менш схильні до стресів. Хоч з боку і здається, що робота абсолютно нездорова - це факт.

6. Перспектива роботи на самого себе. Створюється враження, що бухгалтери тільки вважають і враховують, однак, вони бачать весь робочий процес зсередини, знають у скільки обходиться утримання офісу, колективу, скільки коштують контракти і як оформити необхідний кредит. При отриманні таких знань і при грамотному їх використанні бухгалтер протягом пари років здатний створити свій власний бізнес і навіть самостійно вести справи, не довіряючи їх прийшлим людям.