phone+38 (044) 587 58 33
mail info@vityag1.com.ua
( багатоканальний)
Меню розділу

Популярі послуги

Кліенти

Відгуки

А чи варто купувати готові фірми?



На сьогоднішній день відкриття своєї справи - це прибуткове капіталовкладення. Адже якщо правильно продумати концепцію роботи власного бізнесу, можна за короткі терміни зірвати великий куш, і відбити не тільки витрачені гроші, але і отримати відмінний дохід. Але, починаючи свою діяльність, потрібно пам'ятати про те, що відкриття власного бізнесу на увазі під собою юридичні моменти, в яких потрібно добре орієнтуватися. Тобто необхідно не тільки знати закони, а ще й розуміти в які інстанції слід звернутися, а також як правильно поводитися з людьми, що працюють в подібних структурах. Якщо ж дозволити собі хоча б одну помилку, можна потім дорого за неї поплатитися, встановленими в державі штрафами. Але, вихід є завжди і відкриття бізнесу не виняток, адже кожен бажаючий розпочати власну справу, може купити готову фірму.

 Плюси в покупці готової фірми:

 1) Продаж готових фірм зараз відбувається в кожному місті нашої країни. І це економить масу часу, адже заплативши певну суму, можна відразу ж купити готову фірму і починати заробляти гроші.

 2) Немає необхідності витрачати час, адже готові фірми з ліцензією вже відповідають всім нормам, відповідають всім необхідним правилам і мають всі потрібні допуски. Крім того, консультант, який продає фірму, розповість докладно про всі нюанси, зрозумілою мовою.

 3) При бажанні або необхідності, можна придбати фірму, яка існує тривалий час, але при цьому має нульову звітність. Відповідно роботу по цій фірмі безпосередньо починає новий покупець, але, так як вона відкрита, по суті, давно, довіру з боку потенційного покупця, підвищується автоматично.

 Потрібно знати, що крім основних переваг, які перераховані вище, покупець готової фірми, має можливість придбати і розрахунковий рахунок у банку і навіть керівний склад. До речі, такі от укомплектовані фірми володіють великим попитом.

 Все це говорить про те, що новий підприємець всього лише платить грошову суму, проходить процес переоформлення фірми та одержує все готове. А, уникнувши юридичних клопоту, він має можливість працювати так, як йому хочеться.

 Але, все ж, є й невеликий мінус, адже завжди потрібно пам'ятати про те, що продаж готових фірм, може відбуватися за допомогою шахраїв, які продають не зовсім чисті фірми. Саме тому потрібно завжди звертатися до професіоналів, які мають позитивні рекомендації. Як мінімум, потрібно звертати увагу на наявність власного сайту, адже фірма, яка працює чесно, не боятиметься відгуків.